• Imunex Complex De Microalge 180cps

Imunex este primul complex de alge,care a unit 5 alge speciale pentru functionarea echilibrata, sanatoasa pe terment lung a organismului.


Spirulina Platensis

Spirulina Platensis, care a fost clasificată de OMS drept „Superaliment”, conține peste 4.000 de substanțe vitale, cu cel mai mare beneficiu biologic! Conține substanțe vitale, vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, acizi grași esențiali, necesari pentru corpul uman, în spectrul cel mai larg.

 

 Lithothamnium Calcareum

Importanța algelor lithothamnium constă în conținutul lor ridicat de calciu! Mai mult de o treime din acesta este calciu legat organic, care este absorbit în corpul uman în aproape 90%.

Chlorella Vulgaris

Cea mai intensă curățare a celulelor: chlorella este un „magnet de otravă”, poate priva celulele de substanțe și depozite dăunătoare. Capacitatea sa de îndepărtare a metalelor grele este unică. După detoxifiere, rinichii și ficatul sunt mai bine echipați pentru a-și îndeplini funcțiile. Conținutul său de fibre accelerează și metabolismul nostru.

Haematococcus Pluvialis: Astaxantina

Astaxantina din Haematooccus Pluvialis a devenit cunoscută drept cel mai puternic antioxidant din lume. Protejează foarte eficient organismul și nu devine pro-oxidant! De asemenea, trece prin bariera sânge-creier și bariera sânge-retină, ceea ce înseamnă că se poate acumula în mod benefic în creier și în ochi.

Algele Brune: Kelp

Pentru a produce hormon, glanda tiroidă are nevoie de iod organic de înaltă calitate. Algele brune oferă iod natural, organic. Dacă nu este disponibilă cantitate suficientă de iod organic, funcția tiroidiană este afectată. Kelp-ul ajută la producerea hormonilor tiroidieni, reglează metabolismul și poate ajuta la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor. Iodul este extrem de important pentru organismul nostru pentru a proteja împotriva radiațiilor.


Algele au un efect pozitiv notabil asupra corpului uman. Algele sunt superalimente bogate în nutrienți cu grad ridicat de absorbție și pot fi numite și bio-multivitamine care își exercită intens efectele. Curăță, detoxifică organismul - nu este nevoie de o cură de detoxifiere, respectiv realizează și eliminarea metalelor grele - regenerează celulele deteriorate, au cel mai puternic efect antioxidant, absorbția, încorporarea calciului sunt excepționale.                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Experiente pareri despre alge:

 CROHN, DIGESTIE, REFLUX

„Mă ajută foarte mult. Îl iau de două luni și sunt mai activ acasă. Am fost programat la operație cardiacă. În iunie merg la control, dar mă simt mult mai bine de când consum algele. M-i s-a îmbunătățit și digestia, pe scurt îi datorez mult.” M.A. 

„Am aflat despre alge în urmă cu un an. Îi consum cu mici întreruperi. Am fost operat la stomac, m-a ajutat foarte mult. M-i s-a vindecat digestia, chiar și refluxul. La examinarea de control, la care am fost, totul este perfect, chiar și rezultatele de laborator.” S.I .

„Am foarte multe experiențe bune cu produsul. Experiența mea proprie este, că de când iau capsulele cu alge, am renunțat la medicamentele mele pentru reflux și alergie.” B.S.

„Tânăr de 38 de ani, de 18 ani suferă de boala Crohn. După administrarea algelor timp de câteva săptămâni a fost foarte bucuros, pentru că a putut mânca aproape orice și de atunci a renunțat și la steroide. Și problemele psihice au fost rezolvate. Este foarte fericit.” B.A. 

„O doamnă de 72 de ani transmite mesaj pentru a anunța, că nu a luat niciodată niciun medicament în viața ei care ar fi funcționat ca algele, așa că a comandat 2 cutii și a fost foarte fericită pentru că durerile de stomac au dispărut.” K.E. 

ALERGIE 

„Iau Algele de șase luni! Până acum am suferit de alergii, care au dispărut complet! Mă simt excelent, atât starea mea generală, cât și condiția mea fizică este excepțională!!!” M.E. 

„Luăm algele de un an și jumătate. Alergia soțului meu a dispărut, nu suntem obosiți. Copii mei fac sport, aleargă maraton, rezultatele lor sunt întotdeauna mai bune.” M.Z. 

„Alergia mea, de care sufăr de 20 de ani, a dispărut după un tratament cu alge timp de o jumătate de an. Am mult mai multă energie, decât înainte! Câteodată chiar prea multă!” B.M. 

SM, AVC,  PARKINSON

„Sunt bolnav de SM, dar alerg toată ziua și lucrez activ.  Iau algele de 3 ani!!!” I.C. 

„Bolnavii mei de AVC, care nu au înțeles, ce sunt algele, pentru că aici nu sunt încă în limba engleză, au avut încredere în mine, au obținut îmbunătățire multă a stării de sănătate, au devenit mai energici, mai vioi și îi solicită permanent. Pe lângă administrarea algelor, tremurarea mâinilor bolnavilor de Parkinson a dispărut.” P.G. 

„După o jumătate de an glicemia mea este bună fără medicament, am mai multă vitalitate. Cunoștința mea, care suferă de SM, merge, aleargă, merge cu bicicleta, la bolnavul cu „cancer la sân” s-a redus dimensiunea tumorii, nu este necesară operație, nora noastră cu rezistență la insulină se simte bine fără medicamente.” V.E. 

MIGRENE – DURERI DE CAP 

„La mine în câteva săptămâni a pus capăt migrenelor de care sufăr de ani de zile și de atunci nu au mai reapărut. Zilnic 3x2 alge.” M.E. 

„Consum algele de 8 ani. Ceea ce am constatat la început a fost, că în cca. 4 săptămâni au dispărut complet migrenele de care sufăr din copilărie. Pe lângă aceasta, s-a retras psoriazisul meu, care acoperea întregul meu corp, pielea de pe cap, obrazul meu, numai pe cot sunt vizibile câteva pete. ” C.G. 

PSORIAZIS, ECZEMĂ, NEGI, BOLI ALE PIELII 

„Doamnă de 65 de ani – în urmă cu 6 săptămâni au apărut 3 zona zoster-uri de mărimea unui ou. Una deasupra pancreasului s-a infectat. L-a curățat zilnic cu peroxid de hidrogen, a pus zilnic alge pe rana curată. Este importantă curățarea zilnică a rănii și amplasarea unui bandaj nou. Rana este în faza de ezpitelizare, rana deschisă s-a redus la 1/5, inflamația este aproape inexistentă. Așa știm, că zona zoster-ul apare numai într-o parte a corpului.” S.L.

„Iau 2x2 capsule. La mine s-a diagnostizat sindrom piriform, de aceea am început să iau. Pe lângă diminuarea durerilor a dispărut psoriazisul de pe mâinile mele!” Z. 

„Din aprilie 2016 iau zilnic 6 alge, am început după chimioterapie. Mi-a crescut înapoi părul și devine tot mai închis la culoare. Au dispărut negii mei, la soția mea au dispărut simptomele de alergie. Sunt mult mai rezistent în muncă, decât mai demult. Ideea principală: mă simt excelent!” B.G. 

„După un tratament de 5 săptămâni cu alge și apă Lourdes zona zoster-ul fiului meu s-a redus cu 50 %. Tromboza mea venoasă profundă a devenit mult mai suportabilă.” L.A. 

GLANDA TIROIDĂ 

„Am 81 de ani, iau algele de o jumătate de an. Mie mi s-au normalizat tensiunea, glanda tioridă, sensibilitatea la fronturile atmosferice, osteoporoza.” H.M. 

„Iau Algele de 2,5 luni. Au dispărut toate simptomele existente ale hipertiroidismului, pur și simplu mă simt bine!!! Și de 1 an nu iau Methotyrin!! Sunt fericită!!!” M.E. 

„În 2007 s-a constatat, că am hipertensiune, trebuie să iau medicamente toată viața. Boala mea tiroidiană „autoimună” prima dată a fost hiper-, după care a devenit hipo-. Am fost foarte sceptic față de alge și am început să le iau cu precauție, crescând doza treptat. A fost posibil să renunț la ambele medicamente (treptat). Iau 3x2 alge permanent, nimic altceva. Necesarul meu de somn s-a redus la 5-6 ore, sunt mult mai rezistent. După 2 luni de tratament cu alge au dispărut complet și negii mei dintre coapse.” Ema 

„Rezultatele prietenei mele la endocrinologie s-au îmbunătățit cu 5 unități oarecare, medicul a întrebat cu mirare, ce ia. Alge, în mod regulat, de o jumătate de an.” P Ingrid 

„În urma utilizării algelor (zilnic 4) s-a redus la jumătate doza de medicament prescris pentru hipertiroidism! – negii la vârstnici pot fi îndepărtate în urma administrării algelor.” V.E. 

DIABET ZAHARAT 

„Partenerul meu de viață la secția de terapie intensivă 2x3 capsule de alge, ia din aproape a doua zi, și azi dimineață i-am măsurat glicemia existentă încă din copilărie, rezultatul a fost 5,6! ” G.P. 

„De 4 ani am renunțat la o jumătate de pumn de medicamente, cu care m-au intoxicat, infuzia de medicamente, administrată lunar timp de 26 de ani + medicamente pentru glicemie + hipertonie, și am evitat cu succes și foarte multe diaree după mese.” Eva 

„Tatăl meu ia zilnic 3 de un an, suferă de diabet zaharat, nu respectă dieta și medicul i-a redus totuși doza.” P. Evelin 

„Experiență: de cca. șase luni iau zilnic 6 alge: colesterina s-a redus de la 9,5 la 7,0 – trigliceridele de la 3,4 la 2,1 – glicemia de la 7,2 la 5,3.” Cs.Zs. 

„Piciorul partenerului meu de viața a fost plin de varice, a fost operat, s-a mai înrăutățit. De 3 săptămâni ia 3x2 alge, se reduce frumos. A renunțat la medicamentul pentru diabet seara și se simte bine, deși încă obosește repede.” P.C. 

BOLI CARDIOVASCULARE, HIPERTENSIUNE 

„Am probleme cardiace de ani de zile. După un an de consum de alge și absolvirea unui curs am avut un ECG perfect. Mulțumesc pentru ajutor!” Maria 

„Iau algele din martie, zilnic 3x2 capsule. În martie, conform medicului meu cardiolog, trebuia să-mi cateterizeze 2 vene, în mai nu a mai fost necesară, pentru că a crescut capacitatea de încărcare a inimii mele.” Margo 

„În mai se împlinesc 3 ani de când iau algele. Înainte am suferit embolie de 3 ori din cauza unui accident rezultat în urma rupturii tendonului lui Achille. De atunci fac analize de laborator de 4-5 ori pe an, cu rezultate bune. La vârsta de 62 de ani am o viață activă. ” C.I. 

„Ne-am îmbolnăvit de gripă, care a trecut repede. Luăm algele de un an, am crescut doza, nu am mers la medic și există pericolul, ca medicul de familie să ne excludă, pentru că nu mergem la medic, mulțumim lui Dumnezeu! Fiul meu este șofer de camion, și el s-a îmbolnăvit, a putut să se odihnească o zi, trebuia să se întoarcă. A crescut doza de alge și s-a făcut bine după patru zile. Nasul roșu al fiului meu se îmbunătățește frumos, avem consumator la care răcneala de jos, refluxul, piciorul cu tromboză se vindecă frumos, piciorul ulcerat se vindecă frumos, este adevărat că îl unge și cu cremă cu alge, pentru diabetici este, de asemenea, bun. Am trecut de vârsta de 70 de ani și nu luăm altceva. În afară de noi și copii le consumă, sunt foarte bune, ne simțim bine în pielea noastră.” M. Maria 

„Experiențele cunoștinței mele dragi, de consumator de alge, după un consum de 36 luni: Aritmia cardiacă s-a îmbunătățit semnificativ, a dispărut senzația de sufocare la gât, nu acumulează apă în organism, doarme mai bine, are chef de viață.” E.A. 

„Înainte de a lua alge am avut senzație de arsură în cap, însoțită de hipertensiune. Abia puteam să mă gândesc. În a treia săptămână de consum de alge, ca și cum cineva mi-ar fi scos o pungă de nailon de pe cap, mintea mea a devenit limpede. M-am vindecat de boala de panică cu mersul pe jos timp de 2 ore pe zi! Am continuat acest mers ritmic de 2 ore pe zi timp de 3 luni, acum merg pe jos cca. 40 de minute pe zi!” L. Maria 

„Consumul de alge timp de 4 ani mi-a reglat hipertensiunea și diabetul de tip II.” Eva 

GENERALITĂȚI 

„Se poate scoate din capsulă, poate fi mixat în orice aliment. Poate fi administrat și bebelușilor, amestecat în mâncarea pentru bebeluși. Efectul este incontestabil.”  I.I.

„Pentru mine acesta este cel mai eficient! Poate fi consumat de noi toți până la sfârșitul vieții!” Bagyorine V.E.

 

„Este recomandat până trăim! Deci foarte mult! Mulțumesc, că am avut posibilitatea de a face cunoștință cu Algele, pentru că de atunci am mult mai puține probleme de sănătate, dar, dacă apar, mă regenerez rapid, pentru că de atunci le consum permanent!” T. J.

 

„Iau zilnic 4-6 capsule. Peste un an îmi voi verifica din nou starea. Știu, că îl voi consuma până la sfârșitul vieții.” A.S.

 

Vă rugăm să rețineți, că datele cuprinse aici sunt oferite doar cu titlu informativ, iar opiniile individuale sunt publicate în baza articolului IX. punctul (1) al capitolului Libertate și responsabilitate din Constituției. („Toată lumea are dreptul la libertatea de exprimare”) De asemenea, trebuie să subliniem că, deși aceste fapte sunt adevărate, ele nu constituie un diagnostic sau o recomandare de tratament! Consultați neapărat medicul sau farmacistul dvs. înainte ca produsul să fie utilizat de dvs. sau de oricine altcineva. Înainte de a aduce schimbări majore stilului dvs. de viață, consultați un expert și solicitați sfatul acestuia!

 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Imunex Complex De Microalge 180cps

  • Producători MannaVita
  • Cod produs: IMX180
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 217 RON

  • Fără TVA: 199 RON

pupu